Hi wereldveranderaar!

Wij zijn Freerk en Judith en wij helpen zelfstandige ondernemers, coaches en adviseurs om een geweldige relatie op te bouwen met toekomstige klanten op social media.

In 2018 hebben we bijna alle klanten ontmoet in onze Facebook-groep.

Nu leren we andere ondernemers om een geweldige, persoonlijke relatie op te bouwen in hun eigen Facebook groepen.

Misschien is dit ook iets voor jou?
Download het e-book waarin onze methode stap voor stap word uitgelegd.

Onze visie

Wij geloven dat elke ondernemer een transformatie teweeg kan brengen om de wereld een stukje mooier te maken. Daarvoor is niet alleen de wil nodig om dit te doen, maar ook de kunde om dit teweeg te brengen… en daarvoor moet je de juiste mensen aantrekken: jouw ideale klant.

Social media is een geweldig middel om je ideale klant te bereiken. Je kunt in no-time zorgen dat hij/zij snapt wie jij bent en hoe je ze kunt helpen. Wij geloven niet in marketing trucjes en slinkse verkoopfunnels. In plaats daarvan bouwen we een persoonlijke connectie met onze (toekomstige) klanten. Dat doen we door ze in beweging te krijgen en kleine stapjes te laten zetten.

"Langdurige, positieve verandering kan alleen worden gerealiseerd door authenticiteit, waarheid, en echte connectie."

 Wij geloven dat mensen boven conversie staan. Het gaat niet om verkoop trucjes of exclusieve toegang tot kennis. Ook gaat het niet om het aantal likes op je Facebook-pagina, of het aantal leden van je Facebook-groep. 

Waar het wel om gaat:
 Jou in staat stellen om een persoonlijke connectie te krijgen met je ideale klant, zodat samenwerken een logische volgende stap is. 

Pas als je op internet een persoonlijke connectie met mensen heb, dan ontstaat er openheid om je boodschap te ontvangen. Zo worden mensen enthousiast en verdien je het vertrouwen waardoor mensen je klant willen worden. Langdurige, positieve relaties kunnen alleen worden gerealiseerd door authenticiteit, waarheid en door echte connectie.

Actie > Aandacht

Wij helpen ondernemers, coaches en consultants om social media content te bedenken waarmee zij de aandacht van hun ideale klant krijgen.

Maar we gaan verder. Want aandacht zonder actie is verloren energie.

Wij leren onze klanten om zelf content te bedenken waarmee ze aandacht omzetten in betalende klanten.

 

Wil je weten hoe we jou kunnen helpen?

Neem contact met ons op via:

Telefoon: +31 (0)6 15 10 66 33
E-mail: freerk@onlinevideoacademy.nl

Cookie & Privacy Beleid

Om je de beste ervaring te geven op onze website willen we je vragen om onze cookies te accepteren.

Privacy beleid | Sluiten
Instellen